Peruci Hermax
Acesorii si intretinere peruci
Cart
0
Cart

Descriere

Aceasta peruca este pur si simplu irezistabila!

Par moale, matasos, lung iti mangaie usor umerii exact ca parul tau natural.

Par remy natural 100%. Garantat! Germanii nu glumesc cu etichetele.

Cel mai pretios accesoriu al oricarei femei este acum al tau si te poti juca cu el cum vrei: poti sa il coafezi, vopsesti, mangai, sa il prinzi in coada.

Parul te va urma ascultator.

Date despre montura perucii:

Peruca MONOFILAMENT realizata integral manual

Cel mai rafinat lux confectonat artizanal! Te vei simti ca o regina. Din totdeauna aristocratilor li se confectionau produse executate la comanda din parul cel mai bun, mai rezistent, mai matasos.

Perucile 100% lucrate manual oferă naturaletea maximă. Fiecare fir de păr din crestet este inserat individual printr-un monofilament. Monofilamentul este o plasă din țesătură fina, transparenta dar robusta care pare invizibilă atunci când este așezată pe piele. Parul din spate si lateral este țesută pe tul fin. La fel de ușoare ca o pana, cu un nivel uimitor de confort, aceste peruci sunt aproape indistinctibile de părul natural al purtătorului.

Peruca nedetectabila cu frunte discreta

Părul este cusut cu ajutorul mașinii la tample, care sunt la rândul lor atașate, folosind o tehnică lamelară, pentru a aplica bande fine de bumbac. Captuseala acestei peruci se adaptează bine la forma capului, oferind o încadrare fantastică și volum la rădăcini. Perucile urmaresc linia capului ușor , vin mulate și permit circulația aerului în jurul scalpului.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate rooted, lightbernstein rooted, champagne rooted, sandyblonde rooted

Montura

Monofilament + 100% Manual

Material

par natural

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

lung

Regiune de provenienta

remy

Phone
0771 207704
WApp
0771 207704