Peruci Hermax
Acesorii si intretinere peruci
Cart
0
Cart

Peruca par remy european Sole

7.839,00 lei

Peruca din par uman remy de origine europeana, executata pe o baza din monofilament, cu tul invizibil in zona fruntii.

Descriere

Brandul Ellen Wille propune acest produs de calitate superioara femeilor care nu se mulțumesc cu puțin.

Parul natural remy de origine europeana de cea mai buna calitate, fiind moale si matasos. Spre deosebire de parul asiatic, parul european este mult mai fin si mult mai potrivit pentru femeile europene, care au o textura diferita a parului.

Sa trecem in revista cateva dintre avantajele acestei peruci: par natural de înaltă calitate, estetică realistă, mai multe opțiuni de styling – părul poate fi îndreptat sau ondulat, părul uman poate fi nuantata in tonuri mai inchise decat culoarea initiala si multe opțiuni de a personaliza perucii

Avertisment: nu încercați niciodată să vopsiți părul uman in nuante mai deschise decat culoarea initiala a parului, decolorandu-l !

Modelele clasice și exclusive, de păr uman sunt ideale pentru femei, care acordă o importanță deosebită naturalității. Cu căderea naturală și strălucirea sănătoasă, părul uman vă oferă o perucă care este uimitor de confortabilă de purtat.

Când vă îngrijiți peruca de păr uman Ellen Wille, vă recomandăm produsele noastre pentru îngrijirea părului uman, care sunt adaptate în mod specific cerințelor perucilor și meselor din păr uman. Aceste produse vă vor ajuta să vă păstrați strălucirea și confortul minunat al perucii.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, bernstein mix, champagne mix, mocca mix, sandyblonde mix

Lungime par

mediu

Material

par natural

Montura

Monofilament + 100% Manual

Regiune de provenienta

remy european

Sex

femei

Phone
0771 207704
WApp
0771 207704