Peruci Hermax
Acesorii si intretinere peruci
Cart
0
Cart

Descriere

Felicitari! Ai ales un produs de lux din colectia Ellen Wille!

Daca te-ai oprit asupra acestui model in special inseamna ca deja cunosti beneficiile unei peruci monofilament, confectionata integral manual. Prevazuta cu frunte nedetectabila realizata din tul transparent in nuanta pielii, peruca se muleaza perfect pe pielea capului.

Parul pare a creste direct din piele, cararile sunt perfect vizibile exact ca in cazul parului propriu.

Fiecare fir de par este cusust manual si se misca independent creind un efect realist.

Peruca este foarte usoara si bine ventilata, fiind potrivita pentru orice fel de ocazie sau anotimp.

Stralucitor si matasos, acest par natural calitate Premium ofera purtatoarei discretia si confortul de care are nevoie.

Parul remy de origine indiana este selectat cu atentie pentru a coespunde celor mai exigente standarde.

Atunci când se utilizează o calitate mai ridicată a substanțelor chimice și o abordare mai artistică a procesării, rezultatele sunt un produs de calitate superioară și deci un preț mai ridicat.

De asemenea, rețineți că parul din peruca nu beneficiază de uleiurile naturale de la nivelul scalpului. Este important să acordati atentie perucii de par natural zilnic. Folositi gama de intretinere speciala pentru perucile de par natural pentru a va bucura cat mai mult de acest accesoriu pretios.

Părul uman este de departe alegerea superioară acolo unde calitatea este singurul factor. În afară de preț, dezavantajul principal pentru părul uman este întreținerea impusa de un produs de lux delicat.

Pentru mulți, coafarea zilnică este de fapt preferabilă, deoarece permite un control mai mare asupra aspectului, precum și un sentiment de normalitate care poate veni cu ritualul zilnic de coafare. Rețineți că părul uman nu iese din cutie gata de purtat. Puteți alege să-l personalizați de un stilist profesionist pentru a obține exact aspectul care vă place. Este nevoie de un efort suplimentar … dar merită!

Deși am oferit graficul de culori al perucilor pentru referința dvs., este încă puțin greu să descoperiți o potrivire perfectă cu propria culoare a părului doar judecând imaginea de pe ecran. Vă sugerăm să alegeți culoarea care credeți că va fi o potrivire apropiată (ușor ușoară sau întunecată) și încercați să o amestecați cu propriul dvs. păr. Acest lucru va oferi un aspect mai natural, o variație unică și mai multă adâncime și dimensiune părului propriu.

Daca ti-am oferit suficiente motive sa o cumperi, comanda chiar acum sau vino direct in magazin sa probezi perucile naturale Ellen Wille.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, bernstein mix, champagne rooted, nougat rooted, sandyblonde rooted

Montura

Monofilament + 100% Manual

Material

par natural

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

mediu

Regiune de provenienta

remy

Phone
0771 207704
WApp
0771 207704