Peruci Hermax
Acesorii si intretinere peruci
Cart
0
Cart

Descriere

Daca te-ai hotarat sa iti cumperi o peruca naturala luand in calcul toate avantajele unui par matasos, cu o coafura corect executata, practica, esti in locul potrivit.

Nimic nu poate sa iti ofere un look mai natural si posibilitati nelimitate de coafare precum o peruca din par natural de calitate.

Perucile de par natural remy de origine indiana sunt extrem de matasoase, fine si au o stralucire a parului sanatos si robust care cu greu poate fi imitata.

Este suficient sa iti dai cu mana prin par ca sa iti aduci aminte totul, senzatia comuna, familiara de a mangaia parul merita toti banii.

Fireste, nu trebuie sa uitam ca aceasta peruca este confectionata pe monofilament si recreaza astfel efectul de crestere naturala a aparului, direct din scalp. Ai carari vizibile, poti sa iti dai parul de pe-o parte pe alta sau chiar pe spate, intrucat aceasta peruca este nedetectabila.

Perucile de lux din par natural ofera confort, siguranta si discretie maxima. Ingrijita corespunzator, te poti bucura de toate aceste benficii pentru mult timp.

Fiecare fir de par a fost inserat manual in montura mulata si atunci parul are un tangaj firesc, o miscare plina de viata.

Cumpara peruca de par natural daca ai nevoie sa uiti ca porti o peruca!

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, hotchocolate mix, chocolate mix, lightbernstein rooted, pastelblonde mix, sand mix, sandyblonde rooted

Montura

Monofilament + 100% Manual

Material

par natural

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

mediu

Regiune de provenienta

remy

Phone
0771 207704
WApp
0771 207704