Peruci Hermax
Acesorii si intretinere peruci
Cart
0
Cart

Peruca par natural european Mondo

vezi pret

Peruca naturala remy, de origine europeana, montata in monofilament cu tul frontal transparent.

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Descriere

Mondo este o peruca din cea mai buna colecție Ellen Wille, PurEurope

Este facuta din par natural remy de origine europeana de cea mai buna calitate. Toata partea de sus a bazei perucii este formată din monofilament – o plasă care pare invizibilă pe piele și unde părul este țesut fir cu fir cu o măiestrie fină. Restul acestei peruci (lateralele si spatele) constă in benzi de bumbac fin în care părul este cusut artizanal.

Benzile de bumbac fin se adaptează foarte bine la forma capului și permit o circulație foarte bună a aerului. Benzile de bumbac fin sunt dispuse folosind o tehnică lamelară si se adapteaza foarte bine la forma capului, oferind o încadrare fantastică și volum la rădăcini. Zona superioara, datorita monofilamentului realizat manual, vă oferă o naturalete aparte.

Modelele clasice și exclusiviste, de păr uman si in special de par natural remy european, sunt ideale pentru femei care acordă o importanță deosebită naturaleții. Cu căderea naturală și strălucirea sănătoasă, părul uman vă oferă o perucă care este uimitor de confortabilă de purtat.

Când vă îngrijiți peruca de păr uman Ellen Wille, vă recomandăm produsele noastre pentru îngrijirea părului uman, care sunt adaptate în mod specific cerințelor perucilor și meselor din păr uman. Aceste produse vă vor ajuta să vă păstrați strălucirea și confortul minunat al perucii.

Informații suplimentare

Culori F1

espresso mix, darkchocolate mix, chocolate mix, bernstein mix, champagne mix, mocca mix, sandyblonde mix

Brand

Ellen Wille

Categorie

Peruci

Lungime par

scurt

Material

par natural

Montura

Monofilament + trese

Regiune de provenienta

remy european

Sex

femei

Phone
0771 207704
WApp
0771 207704