Peruci Hermax
Acesorii si intretinere peruci
Cart
0
Cart

Peruca par lung Impress

vezi pret

Armele secrete ale vedetelor sunt acum la dispozitia tuturor! Vino sa probezi accesoriile de ultima ora care pana acum au fost rezervate doar celebritatilor! Perucile au coborat de pe podium direct in magazine.

Cumpara online magazinul HERMAX

Cumpara online din magazinul HERMAX

Descriere

Armele secrete ale vedetelor sunt acum la dispozitia tuturor! Vino sa probezi accesoriile de ultima ora care pana acum au fost rezervate doar celebritatilor! Perucile au coborat de pe podium direct in magazine. Ne gasesti in Bucuresti, Cluj si Iasi sau poti sa le comanzi online, oriunde te-ai afla in tara.

Peruca bruneta din poza este doar un exemplu. Te asteapta inca 10 culori din care sa alegi una. Va fi greu. Nu este o peruca ieftina dar merita toti banii. Calitatea inovatoare dublata de experienta germana in domeniu face din acest model un bestseller al colectiei. Un par lung, in scari, breton sexy la putin peste 100 gr. Usoara ca un fulg, peruca nu risca sa alunece. Acest tip de baza are o coroana naturala sau o zona „de vartej”, in care fiecare par a fost inserat individual. Aceasta zona de monofilament variaza in functie de modele, in functie de stil. Peruca arata deosebit de naturala in zonele in care pielea este vizibila, intrucat firele de par din peruca par sa creasca direct din piele, la fel ca si cresterea naturala a parului. In rest, aceasta peruca este montata pe trese in care parul este cusut pe benzi fine de bumbac. Tresele se adapteaza foarte bine la forma capului si permit circulatia aerului.

Informații suplimentare

Culori F1

ebony black, espresso mix, darkchocolate rooted, chocolate mix, lightbernstein rooted, champagne rooted, auburn mix, cinnamon rooted, mocca rooted, pastelblonde rooted, sand rooted

Montura

monofilament partial

Material

par sintetic

Categorie

Peruci

Brand

Ellen Wille

Sex

femei

Lungime par

lung

S-ar putea să-ți placă și…

Phone
0771 207704
WApp
0771 207704